Tarjouksessa syyskuussa

Rela Tabs 30 + 10 tabl.

Rela Tabs sopii koko perheelle vahvistamaan vastustuskykyä. Voidaan käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti esimerkiksi matkan tai antibioottikuurin yhteydessä. Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis on yksi tutkituimmista maitohappobakteereista. Makuvaihtoehdot mansikka, sitruuna ja omena. Nyt saatavilla edullinen kampanjapakkaus 30+10 tablettia!

Lisätietoa

30+10 tabl.

13 (norm. 15,60)

Aqualan Duo 200 g

Runsaasti (20%) glyserolia sisältävä perusvoide, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kevyt ja hyvin levittyvä voide sopii kosteusvoiteeksi koko vartalolle ja koko perheen käyttöön. Hajusteeton ja parabeeniton koostumus.

Lisätietoa

200 g, 0,4€/g

7 (norm. 10,38)

Multivita Plus 200 tabl.

Multivita Plus on monivitamiini, joka on suunniteltu erityisesti aikuisten tarpeisiin. Valmiste sisältää mm. näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia ja kalsiumin imeytymistä parantavaa D-vitamiinia. Tavalliseen Multivitaan verrattuna Multivita Plus sisältää enemmän suonenvetoja helpottavaa magnesiumia ja soluille tärkeää foolihappoa. Valmiste on laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

Lisätietoa

200 tabl.

17 (norm. 23,44)

Vichy antiperspirantit

Vichy antiperspirantit ovat tehokkaita mutta hellävaraisia ja soveltuvat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Valikoimasta löytyy sekä hajusteettomia että hajustettuja tuotteita naisille ja miehille. Hikoilua estävien antiperspiranttien lisäksi sarjaan kuuluu hellävarainen mineraalideodorantti, joka ehkäisee hien hajua.

Lisätietoa

50 ml, 0,24€/ml

12 (norm. 14,24)