Tarjouksessa tammikuussa

FluAcute Zinc+

Apteekki FluAcute Zinc+ on kolmitehoinen suusuihke flunssan oireiden lievitykseen. Sinkkiasetaatti lyhentää virusperäisen ylähengitystieinfektion kestoa ja lievittää sen oireita. Dekspantenoli eli B5-vitamiini hoitaa nielun ärtynyttä limakalvoa. Glyseroli ja sorbitoli muodostavat hypertonisen liuoksen, joka vähentää limakalvoturvotusta ja turvotuksen aiheuttamaa kurkkukipua. Annostus aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille: 4 suihkausta 4 kertaa ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jälkeen 4 suihkausta joka toinen tunti kunnes oireet helpottavat. Neljä makuvaihtoehtoa: anis, mustaherukka, sitruuna-inkivääri ja echina-piparminttu.

Lisätietoa

20 ml, 0,85€/ml

16,90 (norm. 19,95)

Vichy Neovadiol Magistral hoitovoide

Vichyn Neovadiol Magistral- hoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja antaa iholle täyteläisyyttä vaihdevuosien jälkeen. Täyteläinen voide soveltuu erityisesti kuivan ja erittäin kuivan ihon päivittäiseen hoitoon. Hypoallergeeninen.
Testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Lisätietoa

50 ml, 710€/kg

35,50 (norm. 44,46)

Maitohappobakteeri + B ratiopharm

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja elimistön vastustuskykyä tukevia B-vitamiineja. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös matkoille kaikille yli 1-vuotiaille. Suositeltu annostus 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Kapselit voi avata ja sekoittaa sisällön ruokaan tai niellä sellaisenaan. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lisätietoa

100 kaps., 0,18€/kpl

17,90 (norm. 22,35)

Tearsagain silmäsuihkeet

Tearsagain liposomisuihke hoitaa kuivia silmiä viemällä liposomeja, eli pieniä rasva-aineita silmän pinnalle. Tearsagain palauttaa silmän oikean kosteustasapainon vahvistamalla lipidikerrosta ja vähentämällä kosteuden haihtumista silmistä. Tearsagain Sensitive sisältää lisäksi dekspantenolia, joka hoitaa myös silmäluomia. Molemmat tuotteet soveltuvat käytettäviksi piilolinssien kanssa.

Lisätietoa

10 ml ja 150 dos

-15 % (norm. 21,67€ /23,22€)

Linola Suojaava Balsami 50 ml

Linola Suojaava Balsami muodostaa iholle suojaavan kalvon, joka hylkii pitkäkestoisesti kosteutta ja ärsytyksen lähteitä. Suojabalsami soveltuu käytettäväksi erityisesti intiimi-, peppu- ja nivusalueelle. Ei värjää eikä tahraa, helppo levittää halutulle ihoalueelle. Ei sisällä mineraaliöljyä eikä silikonia.

Lisätietoa

50 ml, 274€/kg

13,70 (norm. 16,13)

Minisun Monivitamiini Vahva

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta.

Lisätietoa

120 tabl., 0,15€/tabl.

18,00 (norm. 21,68)

Apteq hoitava hammastahna

Apteq hoitava hammastahna on kuiva- ja herkkäsuisille kehitetty hammastahna, joka sopii erityisen hyvin aftojen ehkäisyyn. Suuri 25 % ksylitolipitoisuus estää kariesta aiheuttavien bakteerien toimintaa, lisää syljen eritystä ja estää syljen pH:n laskua. Sisältää limakalvoja hoitavaa betaiinia ja oliivinlehtiuutetta. Ei sisällä natriumlauryylisulfaattia, eikä muita limakalvoja allergisoivia tai ärsyttäviä ainesosia. Fluoripitoisuus  1450 ppm.

Lisätietoa

75 ml, 84€/L

-15 % (norm. 7,42)

Orionin keräilykampanja
28.10.2019-31.1.2020

Saat leiman kaikista Orionin vähintään 9 euron hintaisista itsehoitotuotteista, esimerkiksi Aqualan L, Ceralan, DeviSol, Favora, Multivita, Sebamed. Lääkkeet, sv-korvattavat perusvoiteet ja eläintuotteet eivät kuulu kampanjaan. Leiman saat ostosten yhteydessä apteekin kassalta.