Tarjouksessa toukokuussa

Nutridrink Protein

Nutridrink Protein on kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ravitsemushoitoon. Sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita, sekä runsaasti energiaa ja proteiinia. Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla proteiinin ja energian tarve on lisäänyt kuten esim. ikääntyneille, palovammapotilaille ja vajaaravitsemustilasta kärsiville. Sopii myös postoperatiiviseen käyttöön. Makuvaihtoehtoina aprikoosi, kaakao, kahvi, mansikka, metsämarja ja vanilja. Annostelu ravinnontarpeen mukaan 1–3 pulloa/vrk.

4x200 ml, 11,87€/L

9,50 (norm. 11,48)

Multivita Magnesiumsitraatti+B6

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 soveltuu urheilijoille, kuntoilijoille sekä suonenvedoista ja krampeista kärsiville. Magnesium antaa lihassoluille energiaa, lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä ja auttaa palautumaan fyysisestä rasituksesta. B6-vitamiini tehostaa magnesiumin imeytymistä. Saatavilla pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti tai hyvänmakuinen purutabletti, jonka voi ottaa myös ilman vettä. Purutabletin makuvaihtoehtoina hedelmäiset lime-sitruuna tai greippi.

Lisätietoa

90 tabl.

12,50 (norm. 14,83)

SB12 500 ml

SB12:n vaikuttavat aineet, sinkkiasetaatti ja klooriheksidiini neutraloivat pahanhajuista hengitystä aiheuttavien aineiden muodostumisen. Tuotteen ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus kiinnittyy suun limakalvoille, hampaisiin ja kieleen varmistaen ensiluokkaisen raikkaan hengityksen 12 tunniksi. Kolme makuvaihtoehtoa: alkuperäinen Minttu & mentoli, eukalyptuksen makuinen Duo sekä miedomman mintun ja mentolin makuinen Mild.

Lisätietoa

500 ml, 35,80€/L

17,90 (norm. 20,36)

Multivita Omegalive Strong

Vahva kalaöljykapseli sisältää runsaasti tärkeitä omega-3-rasvahappoja, joilla on edullinen vaikutus mm. sydämen ja aivojen hyvinvointiin sekä näkökykyyn. Päiväannos 2 kapselia sisältää 1330 mg omega-3-rasvahappoja. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

Lisätietoa

100 kaps.

18,50 (norm. 21,38)

Kylmägeeli Ratiopharm 150 ml

Kylmägeeli lievittää lihas- ja nivelkipua sekä turvotusta venähdyksissä, nyrjähdyksissä ja rasitusvammoissa. Väriaineeton ja kirkas geeli ei tahraa.

Lisätietoa

150 ml, 46€/L

6,90 (norm. 8,60)

SyylEnd Pen

Helppokäyttöinen ja tehokas SyylEnd Pen auttaa pääsemään eroon käsien ja jalkojen syylistä. Syylät käsitellään kynän avulla säännöllisesti kerran viikossa, kunnes ne ovat kokonaan hävinneet. Tuote soveltuu aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille.

Lisätietoa

3 ml, 7633€/L

22,90 (norm. 31,18)

Thealoz Duo

Thealoz Duo on kaksivaikutteinen silmätippa, joka vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Hyaluronihappo ja trehaloosi kosteuttavat tehokkaasti silmän pintaa. Tuote on säilöntäaineeton ja sopii myös piilolinssien käyttäjille. Liuos säilyy avatussa pullossa kolmen kuukauden ajan.

Lisätietoa

10 ml, 1370€

13,70 (norm. 16,13)

Z-pinsetti

Z-pinsetti soveltuu punkkien sekä ihoon jääneiden vierasesineiden, kuten tikkujen ja lasinsirujen poistoon. Tuote mahdollistaa tarkan otteen punkista, jonka vuoksi sillä saa vaivatta pois myös punkista poistoyritysten jälkeen ihoon jääneet imukärsät. Kapeakärkisellä Z-pinsetillä poistaminen on on suositeltavin tapa poistaa punkki, koska niillä saa tiukan otteen punkin päästä eikä pinsetti purista punkin ruumista (jolloin punkki saattaa sylkeä taudinaiheuttajaa, esim. borreliabakteeria elimistöön).

Lisätietoa

1 kpl

16,50 (norm. 19,24)