Tarjouksessa helmikuussa

Rela Tabs Mansikka tai mieto Sitruuna

Rela Tabs sopii koko perheelle vahvistamaan vastustuskykyä. Tuotetta voidaan käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti esimerkiksi matkan tai antibioottikuurin yhteydessä. Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis on yksi tutkituimmista maitohappobakteereista.

Osta Rela Tabs 60 tabl.
SAAT PÄIVÄ TUKHOLMASSA RISTEILYN KAUPAN PÄÄLLE!
Viking Linen Helsinki – Tukholma -reitillä.

Lisätietoa

60 tabl.

22,90 (norm. 27,42)

Bethover B12

Vahva B12-vitamiinivalmiste muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista. Vadelmanmakuinen purutabletti on laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton ja hiivaton.

Lisätietoa

150 tabl.

23,90 (norm. 28,91)

Melarest Melatoniini Extra Vahva

Melarest Melatoniini Extra Vahva sisältää 1,9 mg melatoniinia yhdessä tabletissa. Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit on helppo nauttia myös ilman vettä. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Valmistettu Suomessa. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja sokeriton. Ei eläinperäisiä ainesosia. Makuvaihtoehtoina mansikka ja salmiakki-lakritsi.

Bonuspakkaus +25% enemmän!

Lisätietoa

60+15 tabl.

16,50 (norm. 19,76)

Minisun 20 mikrog D-vitamiini

Hyvänmakuinen pieni purutabletti varmistaa riittävän D-vitamiinin saannin ympäri vuoden. Valmiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Soveltuu koko perheelle. Riittoisa 200 tabletin pakkaus.

Lisätietoa

200 tabl.

14,50 (norm. 17,23)

Aqualan L, Aqualan Duo tai Aqualan Plus
pumppupullon ostajalle
Ceralan pesuöljy 200 g
(9,68 €)  kaupan päälle!

Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja ja Superappelsiini

Suomalaisille lapsille suunnitellut Minisun Junior- monivitamiinit sisältävät erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä C- ja D-vitamiineja sekä sinkkiä. Valitse marjanmakuinen ja tähdenmuotoinen Tähtimarja tai appelsiininmakuinen Superappelsiini. Tuotteet eivät sisällä gluteenia, laktoosia, maidon ainesosia, soijaa tai liivatetta.

Osta Minisun Monivitamiini Junior
200 tabl. saat KAUPAN PÄÄLLE
Minisun C-vitamiini Junior 80 tabl. (9,80 €)

Lisätietoa

200 tabl.

17,90 (norm. 21,32)