Kosmetiikka

Atopik

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle.
Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa.
Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin.
Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

Linkki tuotesarjan sivuille »

La Roche-Posay ihonhoitosarja

Ihonhoitotuotteita herkkäihoisten tarpeisiin. La Roche-Posay tekee yhteistyötä yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti
heidän työnsä eri osa-alueilla: ihosta hiuspohjaan ja arpia peittävästä värikosmetiikasta esteettisiin toimenpiteisiin.
La Roche-Posay luo uuden sukupolven ihonhoitotuotteita, joiden aktiiviaineena toimii La Roche-Posay -lähdevesi.

Linkki tuotesarjan sivuille »

VichyVichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Linkki tuotesarjan sivuille »

Vichy-DermablendVichy Dermablend

Korkea peittävyys, virheettömän kaunis, luonnollinen iho.

Meikkitaiteilijoiden käyttämä ja ihotautilääkäreiden eniten suosittelema tuotemerkki USA:ssa.

Virallinen Dermablend -apteekki

 

AcoACO

Kasvojenhoitotuotteet on kehitetty Sinun ihosi tarpeita ajatellen. Jokainen ainesosa on tarkoin valittu ja sillä on tietty tehtävä tuotteessa. Tuotteet vartalolle ja intiimialueelle. Aurinkotuotteet koko perheelle.

Linkki tuotesarjan sivuille »

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Linkki tuotesarjan sivuille »

CeraVe

Ihotautilääkäreiden kehittämä tuotesarja koko perheen päivittäiseen ihon hoitoon. Tuotteet sisältävät kolmen tärkeän keramidin yhdistelmän (1, 3 ja 6-II), jotka tukevat ihon luonnollista rakennetta.

Linkki tuotesarjan sivuille

Favora

Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Linkki tuotesarjan sivuille »

Louis-Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen. Tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Lähes kaikkia sarjan tuotteita valmistetaan sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina. Tuotteet valmistetaan kansainvälisiä säännöksiä noudattaen, aina ilman eläinkokeita.

Linkki tuotesarjan sivuille »