Asiantuntevaa apteekkipalvelua

S-Bonus

Hyvien tarjousten lisäksi Lielahden apteekista saa S-Bonusta, ei kuitenkaan lääkkeistä. S-Bonusta ei ole mahdollista antaa verkon kautta tehtyihin maksutapahtumiin. Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä, joten tarjouksien lunastamiseen ei vaadita mitään korttia tai kanta-asiakkuutta.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Joillakin lääkkeillä voi olla riski vakavaan yhteisvaikutukseen käyttämäsi muiden lääkkeiden kanssa. Lielahden Apteekki neuvoo sinua lääkkeiden yhteisvaikutuksista. Kun apteekissa havaitaan vakavan yhteisvaikutuksen mahdollisuus, keskustelemme, onko aikaisemmin ostettu lääkkeesi edelleen käytössä ja oliko lääkäri tietoinen toisesta lääkkeestä. Keskittämällä lääkeostoksesi Lielahden Apteekkiin varmistat lääkkeiden turvallisen yhteiskäytön.

Lääkejätteen kerääminen ja hävittäminen

Lielahden apteekki vastaanottaa lääkejätteitä. Apteekista jätteet toimitetaan edelleen ongelmajätelaitokseen hävitettäväksi.

Elohopea, jodi ja bromi erillään muista

Jatkokäsittelyn onnistumiseksi on elohopeakuumemittarit ja jodia sekä bromia sisältävät lääkevalmisteet palautettava erillään muusta lääkejätteestä, sillä ne käsitellään eri tavoin (esim. joditabletit, Betadine, Medipekt, Bisolvon, Mucovin). Särkynyt elohopeamittari tulee pakata tiiviisti, ettei helposti höyrystyvä elohopea aiheuta ongelmia.

Irralliset tabletit palautetaan alkuperäisessä purkissaan. Voiteet, aerosolit ja nestemäiset lääkkeet omissa pakkauksissaan. Ruiskut ja neulat erillään.

Pahvikotelot ja pakkaussetelit tulee eritellä suoraan omiin keräysastioihinsa kartonkiin ja paperijätteeseen.