Maksulliset palvelut

Lääkityksen tarkistuspalvelu | Lääkehoidon arviointiKoneellinen annosjakelu | Varmennekortit

Apteekkimme asiantuntijat ovat täällä sinua varten. Jos sinusta tuntuu, että lääkityksesi kaipaa muutosta tai asiantuntijan näkemystä, tule meille lääkityksen tarkistuspalveluun tai lääkehoidon arviointiin.

Tervetuloa palveltavaksi asiantuntevaan Lielahden apteekkiin!

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Terveytesi voi hyötyä lääkityksen tarkistuspalvelusta erityisesti silloin, jos käytät monia päällekkäisiä lääkityksiä. Palvelussamme selvitämme asiakkaamme kokonaislääkityksen ja tarkistamme epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistamme lääkkeen oikeat ottoajankohdat ja soveltuvuuden iäkkäille.

Palveluun kuuluu noin puolen tunnin mittainen keskustelu, jossa käsittelemme asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi lääkehoidon oikeaa toteutusta. Asiakas saa tarkistuksesta kirjallisen yhteenvedon mukaansa.

Tarkistusta varten apteekki tarvitsee tiedot käytetyistä resepti- ja itsehoitolääkkeistä sekä luontaistuotteista, vitamiineista ja ravintolisistä.

Lääkityksen tarkistuksen suorittaa joko lääkehoidon arvioinnin asiantuntija, proviisorimme tai tarkistuspalveluun perehtynyt farmaseuttimme.

Palvelun hinta on 75 € (sis. alv 24 %).

Lääkehoidon arviointi

Jos olet kokenut ongelmia lääkehoidossasi, suosittelemme lääkehoidon arviointi -palveluamme, jonka tarkoituksena on tunnistaa lääkehoitoon liittyvät ongelmat ja korjata ne. Tapaamisessa keskustelemme asiakkaan kanssa lääkehoidon sopivuudesta perusteellisemmin. Siinä käymme läpi asiakkaan koko lääkityksen yksilöllisesti – huomioon ottaen esimerkiksi munuaisten toiminnan ja iänmukaiset annostukset. Tarkistamme lääkkeiden ottoajat ja yhteensopivuudet ja kartoitamme mahdolliset sivuvaikutukset.

Lääkehoidon arviointiin kuuluu haastattelu, joka vie noin puolesta tunnista tuntiin. Apteekki tarvitsee tarkistusta varten tiedot käytetyistä resepti- ja itsehoitolääkkeistä sekä luontaistuotteista, vitamiineista ja ravintolisistä. Arvioinnista laaditaan kirjallinen raportti, joka käydään läpi asiakkaan kanssa tapaamisessa tai puhelimitse.

Mahdolliset lääkityksen muutokset toteuttaa lääkäri.

Palvelun hinta on 125 € (sis. alv 24 %), kotikäyntinä 175 €, kilometrikorvaus 0,44 €/km 10 km ylittävältä osalta.

Koneellinen annosjakelu

Koneellinen annosjakelu on apteekkien tarjoama palvelu, jossa apteekki tarkistaa asiakkaan kokonaislääkityksen ja toimittaa säännöllisesti käytettävät tabletit ja kapselit pakattuina muovisiin kerta-annospusseihin kahden viikon annoksina.

Kysy palvelun hintaa apteekistamme!

Varmennekortit

Voimme tehdä ajanvarauksella varmennekorttihakemuksen, varakortin ja uuden PUK-koodin tilauksen terveydenhuollon ammattihenkilöille. Varmennekorttihakemus 20 €, varakortti ja varmennekorttihakemus 30 €, PUK-koodin tilaus 20 € ( hinnat sis. alv 24%). Muiden apteekkien henkilökunnalle sopimushinnasto. Mikäli tarvitaan henkilöstökortteja, niissä on tehtävä erillinen sopimus työnantajan kanssa.